On park

Bowling, bij onze Gasterij

Kom gezellig bowlen op Recreatieandgoed de IJsvogel. Gooi e en strike tijdens uw verblijf op ons vakantiepark, als uitje met uw vriendengroep of als kinderfeestje. Want plezier is gegarandeerd!

Onze bowlingbaan is voorzien van de nieuwste snufjes zoals disco bowling, glow in the dark, licht-effecten, funbumpers (hekjes) voor de kinderen en een elektrische score computer met animatie!

Gelieve vooraf te reserveren via tel. 0342 - 472 776.

Bowling tarieven

€ 20,00 per baan

Zie openingstijden Gasterij voor de juiste tijden.

More On the park

🥖 Verse Broodjesservice door Bakker Piet

Geniet tijdens uw verblijf van dagelijks verse broodjes van Bakker Piet uit Elspeet. Deze heerlijke lokale producten bestelt u gemakkelijk via onze online winkel!

De broodjes staan vanaf 09:00u voor u klaar bij de receptie, dát is pas lekker wakker worden! 👨🏼‍🍳

  • U kiest zelf uw eigen broodjes, lekkernijen en seizoensspecials;
  • Bestellen kan tot 18:00u voor de volgende dag;
  • Van maandag t/m zaterdagochtend vanaf 09:00u op te halen bij de receptie;
  • Op zondag kunt u genieten van de Brunchboxen van de Gasterij!

🏊🏻‍♂️ Zwembaden | Binnen- én buitenzwembaden

Met een binnenzwembad én een buitenzwembad kunt u altijd een duik nemen bij Recreatielandgoed De IJsvogel. Het buitenzwembad is geopend van mei t/m augustus (afhankelijk van het weer).

💦 NIEUW: Spraypark

NIEUW OP DE IJSVOGEL: een heus spraypark op het centrale plein bij de receptie, het binnen- en buitenzwembad en de speeltuinen. Deze mooie waterspeeltuin biedt vertier aan jong en oud. Door op de knop te drukken schiet het water je om de oren - verkoeling, een spelelement en heel veel plezier tot gevolg! 

🎲 Escape Kist | Escaperoom ervaring in uw accommodatie!

Stap in de rol als zeehaven rechercheur, los het mysterie van de haven op en voorkom dat de container de haven van Rotterdam zal verlaten! ⚓️ 

Deze escape kist zit vol met puzzels, geheimschriften en sloten. Met iedere oplossing open je weer een nieuwe ruimte in de kist met daarin een nieuwe opdracht. Test jullie stressbestendigheid en werk samen aan deze unieke ervaring! 🤩 Reserveren? U kunt de escape kist direct vastleggen bij aankomst óf via mail: info@deijsvogel.nl. Lukt het u om te ontsnappen? 😏

Duur: 2 tot 2,5 uur | Prijs: €35,- per escape

🤹🏼‍♂️ Animatie, kidsclub & theater

Ons animatieteam organiseert tijdens diverse schoolvakanties allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. Lekker knutselen, zingen en dansen. Benieuwd naar de programma's? U vindt ze hier!

Bowling alley

There are four bowling lanes at our Guest House for when you would like to enjoy an active hour of bowling. This is a perfect activity on a rainy day as well!

⚽️ Voetbalkooi

Favoriet bij alle jongens en meisjes op Recreatielandgoed De IJsvogel is de voetbalkooi waar ze heerlijk met z’n allen kunnen voetballen.

🎈Speeltuinen

Er is onder andere een grote speeltuin aanwezig op het park waar de kinderen heerlijk kunnen klimmen, klauteren, glijden en schommelen.

👦🏼 Binnenspeeltuin

In de Gasterij vindt u ook een binnenspeeltuin. Ideaal voor als het weer even niet mee zit! Geopend aan de hand van de openingstijden van de Gasterij.

🎣 Visvijver

Gooi ook eens hengeltje uit in onze visvijver. Gezellig met de kids of gewoon om tot rust te komen. Op het park vindt u een grote visvijver met vissteigers waar u gemakkelijk uw hengel kunt uitgooien

🎯 Spel

Op het park is ook onder andere een jeu de boulesbaan, tafeltennistafel en biljarttafel te vinden. Het kan allemaal!

🍟 Snackbar

Onze snackbar is in de wintermaanden gesloten. Vrijdag, zaterdag en zondag kunt u snacks bestellen via de Gasterij. Voor informatie en openingstijden zie onder contact.

📲 Draadloos internet

Tijdens uw vakantie uw e-mails checken, informatie opzoeken of de thuisblijvers verrassen met leuke vakantiefoto's? De IJsvogel biedt u draadloos internet aan om altijd en overal op het park verbonden te blijven.