495 reviews
  1. 8.4

    Mooi, modern en schoon huisje met comfortabele meubels en bedden. Fijn overdekt terras. Uitgebreid servies en pannen. Wij hebben een week heerlijk kunnen ontspannen en hebben genoten van de prachtige omgeving.

    January 2021 -  stayed in Villa Vogelveld | 4-6 Pers.

  2. 9.8

    De kleinkinderen hebben enorm genoten. Geweldig al die vogels en eekhoorntjes rondom het huisje. We hebben ook 2 keer gebruik gemaakt van de bezorgservice van de Gasterij. De eerste keer met kerst, dit was top geregeld en de tweede keer een verrassing van de chefkok ter gelegenheid van de verjaardag van opa. Complimenten aan de creativiteit van de kok. We hebben in alle opzichten enorm genoten.

    January 2021 -  stayed in Chalet de Koolmees | 4 Pers.

  3. 10

    Ondanks de lockdown hebben we enorm genoten van de rust, ruimte en ontspanning. De kids hebben vele uren doorgebracht in de geweldige pannakooi. Graag komen we een keer terug als er ook animatie is en het zwembad geopend is.

    January 2021 -  stayed in Villa Vogelveld | 4-6 Pers.

  4. 8.3

    Fijn verblijf gehad in een schoon huisje. Prima bedden, voldoende keukengerei en fijne zithoek. .

    January 2021 -  stayed in Villa de IJsvogel 8N

  5. 8.1

    heerlijk tot jezelf komen in de wellnesslodge

    January 2021 -  stayed in Wellness Lodge | 2 Pers.

  6. 8.1

    Heerlijke omgeving. Mooie wandelingen gemaakt.

    January 2021 -  stayed in Villa Vogelveld | 4-6 Pers.

  7. 8.3

    No review left

    January 2021 -  stayed in Villa Vogelveld 4P

  8. 9.6

    Wij hebben een fijn verblijf gehad. Heel veel van de faciliteiten waren niet open door de Coronamaatregelen, hier kunnen wij dus niet echt een goede beoordeling over geven. Wij hebben heerlijk gewandeld met de hond in het aangrenzende bos. Winkels waren 3 min rijden.

    January 2021 -  stayed in Villa Vogelveld 4P

  9. 8.5

    Goede communicatie, oplossingsgericht en vooral heel vriendelijk!

    January 2021 -  stayed in Lodge de Zwaluw | 4 Pers.

  10. 9.9

    We hebben genoten van de mooie bungalow en de geweldige ligging. Kom zeker nog eens terug 😉😃

    December 2020 -  stayed in Villa Vogelveld | 4-6 Pers.