Pasen op recreatielandgoed de IJsvogel

Even ertussenuit met Pasen? Kom naar recreatielandgoed de IJsvogel en geniet van onze faciliteiten. Er is tijdens Pasen van alles te beleven. Bekijk ons aanbod.

Weekendje weg met Pasen

Een paar dagen weg met Pasen? Tijdens de paasdagen kunt u op ons vakantiepark genieten van een heerlijk weekendje weg. Door de vrije dagen rondom Pasen heeft u tijd te genieten van elkaar. Verblijf in luxe villa's, vakantiehuizen, chalets en lodges. 

Geniet van de prachtige omgeving met een heerlijk voorjaarszonnetje. Recreatielandgoed De IJsvogel is een schitterend en kindvriendelijk vakantiepark op de Veluwe. De Veluwe is een waar wandel- en fietsparadijs. Heeft u geen fiets mee,  dan kunt u fietsen huren op ons park. Trek er lekker op uit in de ongerepte natuur. 

Op ons park is er ook genoeg te beleven voor jong en oud. Ook tijdens de Paasdagen kunt u genieten van al onze faciliteiten. Zo kunt u heerlijk ontspannen en tot rust komen in onze sauna of een frisse duik nemen in het overdekte zwembad. Leef u uit op onze sportvelden of ga lekker een potje bowlen. Voor de kinderen is er een uitgebreid animatieprogramma waar ze lekker kunnen knutselen, zingen en dansen. 

Tijdens het Paasweekend op recreatielandgoed de IJsvogel hoeft u zich dus niet te vervelen!

✓ Periode Pasen: 19 t/m 23 april 2019

 

  1. Overdekt zwembad
  2. Ongerepte natuur
  3. Bowlingbanen en meer
Boek nu!