1. Zeer comfortabele vakantiewoningen
  2. Vlak bij de natuur van de Veluwe
  3. Binnenzwembad en wellness studio

Vakantiepark voor ouderen

Is De IJsvogel een ideaal vakantiepark voor ouderen? Wij vinden van wel en vertellen u graag waarom! Buiten de populaire vakantieperiodes van gezinnen met schoolgaande kinderen, geniet u van de rust op ons park en in de natuur. Ons park bevindt zich op zeer korte afstand van de bossen en is ideaal voor een tocht te voet, met de fiets, met een e-chopper of misschien gaat u liever met een stoere buggy de Veluwe over. Tijdens uw seniorenvakantie in Nederland op ons vakantiepark voor ouderen geniet u van zeer veel comfort in de vakantiewoningen.

✔ Wij stellen hoge eisen aan de schoonmaak
✔ De bedden zijn standaard voor u opgemaakt bij aankomst
✔ Bij uw verblijf ontvangt u een leuke extra, afhankelijk van het seizoen

Bekijk de mogelijkheden voor een seniorenvakantie bij ons op de Veluwe ⤵

 

Uw accommodatie op ons vakantiepark voor senioren

Of u nu met z’n tweetjes wilt genieten van een seniorenvakantie in Nederland of met een stel vrienden een vakantiehuis zoekt. De IJsvogel beschikt over diverse fijne vakantiehuizen. Wat dacht u van een van onze nieuwe vakantievilla’s genaamd Vogelveld Villa’s? Hier is plaats voor 2 t/m 6 personen waar u beschikt over een ruime tuin met voldoende privacy. Er is een overdekt terras met tuinset zodat u op zonnige dagen heerlijk in de schaduw zit. U heeft ook de mogelijkheid een wellness huisje te huren. Valt uw keuze op dit vakantiehuis dan beschikt u over een eigen sauna, ligbad en sunshower. In alle huizen geldt dat u beschikt over een volledig ingerichte keuken, ruime badkamer en comfortabele bedden. Welk vakantiehuis op ons vakantiepark voor senioren heeft uw voorkeur?

Ligging van De IJsvogel

📍 Voorthuizen
📍 Garderen (6,5 km)
📍 Putten (10 km)
📍 Barneveld (10 km)
📍 Nijkerk (14,5 km)
📍 Otterlo (15 km)
📍 Amersfoort (25 km)

Top 3 faciliteiten bij 50-plussers

 

Vertier tijdens uw seniorenvakantie op de Veluwe 

Bovenstaande faciliteiten behoren tot de top 3 populairste faciliteiten op ons vakantiepark onder senioren. Maar De IJsvogel heeft nog meer faciliteiten te bieden. Wat dacht u van onze verse broodjesservice, de bowlingbaan, de fietsverhuur, de visvijver of ons restaurant? Ook hier geniet u van onze service en beleeft u plezier tijdens uw 50-plus vakantie

Tijdens uw verblijf raden wij u altijd aan om vanaf ons vakantiepark de Veluwe te verkennen. Wij zijn diverse lokale samenwerkingen aangegaan zodat u eenvoudig een elektrische fiets of mountainbike kunt huren en we hebben een aantal fietsroutes over de Veluwe voor u klaar staan. In de omgeving zijn ook musea, dierentuinen en winkels met lokale streekproducten te vinden welke erg leuk zijn om te bezoeken.

 
Boek uw seniorenvakantie naar de Veluwe
 
Of bekijk eerst alle vakantiehuizen
 

Sfeerimpressie van ons vakantiepark voor ouderen