1. Uitgebreid animatieprogramma
  2. Theater
  3. Kidsclub

Animatie tijdens jouw vakantie

In de schoolvakanties hebben wij een geweldig animatieteam klaar staan. De kinderen zullen er de tijd van hun leven beleven. Doe mee met een uitgebreid, uitdagend en verrassend programma voor jong en oud. Kom gezellig zingen, dansen, knutselen, spelletjes spelen of laat je vermaken bij het theater. Bekijk hier het animatieprogramma voor het voorjaar. 

Theater

Geniet van een leuke voorsteling in het theater met al je vriendjes en vriendinnetjes van de camping.  Zing en klap lekker mee tijdens de show. Wij hebben de schatertheater waar de liedjes van minidisco voorbij komen, dus waag een dansje met alle vakantievriendjes!

Kidsclub

Kom ook knutselen en spelen in de kidsclub! Je kunt met z'n allen een spelletje doen of dansen op de liedjes van de minidisco. Vaak begint de ochtend en avond met de minidisco. 

Sport en spel

Voor de actievelingen bieden wij ook nog sport- en spelactiviteiten. Leef je uit op de sportvelden en doe onder andere mee met het boswachterspel, bloemenbal, ladderrace, levend tafelvoetbal of levend landen monopoly. Ga jij winnen? Ga de strijd met elkaar aan.

 
Knutselen
 
Theater
Sport en spel
 
Springkussen