257 reviews
  1. 8.7

    Omgeving en de rust.

    May 2020 -  stayed in Villa Vogelveld 4P

  2. 9

    No review left

    June 2020 -  stayed in Luxe Villatent XL Privé Sanitair | 4-6 Pers.

  3. 8.9

    No review left

    June 2020 -  stayed in Villa de IJsvogel 8N

  4. 8.7

    Het huisje! En natuurlijk de natuur.wat kan je er heerlijk fietsen.Realiseer me dat het nu heel rustig was op het park en in de omgeving.

    May 2020 -  stayed in Lodge de Zwaluw | 4 Pers.

  5. 9.3

    Heel fijn huisje, met zorg ingericht. Ik houd enorm van aardse, rustige kleuren. Sfeer is voor mij heel belangrijk om me prettig te voelen en ik vond de inrichting echt heel fijn!

    May 2020 -  stayed in Villa Vogelveld | 4-6 Pers.

  6. 8.3

    -Mooie, nieuwe safaritenten met mooie houtinrichting -gasbbq -dichtbij bos, fijne knooppuntfietsroutes -hangmat

    May 2020 -  stayed in Luxe Villatent XL Privé Sanitair | 4-6 Pers.

  7. 9.1

    No review left

    May 2020 -  stayed in Villa Vogelveld | 2 Persons

  8. 8.5

    De vriendelijke mevrouw bij de receptie was heel aardig joyce. Ze was aan de telefoon met boeken en bij aankomst en vertrek super aardig!!

    May 2020 -  stayed in Lodge de Kievit | 4 Pers.

  9. 8.3

    Het was een mooi modernhuisje. Personeel was heel erg vriendelijk. Fijn dat we met de kinderen dicht bij de speeltuin zaten. Geen overlast van geluid. Echt helemaal tot rust gekomen.

    May 2020 -  stayed in Villa Vogelveld | 4-6 Pers.

  10. 8.9

    Alles was leuk

    May 2020 -  stayed in Lodge de Fazant | 4 Pers.