Vakantiepark Landgoed De IJsvogel
Laat uitchecken

Slow Sunday: nog even genieten

  • Tijd voor laatste ontdekkingen
  • Exclusieve uitbreiding van verblijf
  • Rustig uitchecken om 20:00 uur

Verleng je genot bij De IJsvogel

Er is iets magisch aan de laatste momenten van een weekendje weg. Laat jezelf nog even onderdompelen in de rust, zonder de klok die richting het uitcheckmoment tikt. Ga voor een laatste wandeling door de prachtige natuur van de Veluwe of geniet nog één keer van de heerlijke wellnessfaciliteiten in jouw vakantiehuisje. Bij de IJsvogel kennen we de kostbare waarde van de laatste ogenblikken tijdens een weekendje weg. En daarom presenteren wij onze Slow Sunday Belevenis: genieten van late check-out om 20:00 uur.

Boek jouw weekend getaway:

Een sfeerimpressie van een Slow Sunday⤵

Jouw ontspannen zondag 

Benut alle kostbare uren op de laatste zondag van jouw weekendje weg bij De IJsvogel. Met onze speciale late check-out op Slow Sunday heb je alle tijd om te genieten van de adembenemende omgeving. Ga voor een verfrissende wandeling door de Veluwse natuur of pak de fiets voor één laatste avontuur. Ontspan bij terugkomst in je vakantiehuisje en geniet van de luxe wellnessfaciliteiten. Laat al je zorgen wegvloeien en kom volledig tot rust. Sluit jouw vakantie af met een heerlijk diner met je dierbaren in je eigen vakantiehuisje of in ons restaurant. Vertrek met een gevoel van voldoening weer naar huis, met de herinneringen aan een onvergetelijk verblijf bij De IJsvogel in je hart.

De voordelen van Slow Sunday:

  • Rustig uitchecken om 20:00 uur
  • Exclusieve uitbreiding van verblijf
  • Tijd voor laatste ontdekkingen
  • Nog even genieten van de wellness
  • Rustig je spullen inpakken

Wat eerdere gasten ons vroegen:

⏰ Tot hoelaat kan ik uitchecken op zondag?

Geniet op de zondag van een 'lazy check-out' om 20:00 uur! Geniet tot deze tijd van de laatste momenten in je vakantiehuisje en de omgeving.  Ga met een gevoel van voldoening weer naar huis na een geslaagde vakantie bij De IJsvogel.