Vakantiepark Landgoed De IJsvogel
Veluwse Winter Weken

Veluwse Winter Weken

 • Winter Wonderland op het park
 • Warm welkom met Gl√ľhwein & warme choco
 • Winterse activiteiten
 • 04-12-2023 t/m 28-02-2024

Welkom in ons betoverende Winter Wonderland

Zodra je het park binnenkomt, voel je het meteen. De lucht is fris en knisperend, je adem vormt kleine wolkjes in de lucht en overal om je heen schitteren fonkelende lichtjes. Je bevindt je in een waar Winter Wonderland bij de IJsvogel. Het is de tijd van het jaar waarin de natuur zich hult in een witte deken van vorst (en misschien wel sneeuw ūüėČ). Ons park transformeert in een magische wereld van winterse wonderen.

Bekijk hier een sfeerimpressie van onze Veluwse Winter Weken

Een betoverende sfeer

Of je nu jong of oud bent, er is voor iedereen wel iets te doen tijdens onze Veluwse Winter Weken. Bij aankomst word¬†je ontvangen bij de 'Veluwse Winter Bar' met Gl√ľhwein en warme choco.¬†Overal om je heen zie je de schittering van duizenden lichtjes die de bomen en paden verlichten. Het park¬†lijkt¬†rechtstreeks uit een sprookje te komen. Dit is de perfecte gelegenheid om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en jezelf te verliezen in de betovering van het winterseizoen. Natuurliefhebbers en rustzoekers kunnen heerlijk wandelen door winterse bossen en genieten van de schoonheid van de natuur.

  Bij het kampvuur

  Geniet van de lekkerste broodjes, marshmallows en wafels bakken bij het warme kampvuur.

  Warm welkom

  Gl√ľhwein & warme choco bij aankomst¬†

Jouw verblijf tijdens de Veluwse Winter Weken

Na alle leuke winterse activiteiten is het tijd om op te warmen in je accommodatie. Van sfeervolle lodges tot luxe villa's, onze accommodaties bieden een perfecte toevluchtsoord in het midden van de betovering van de natuur. Onze accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 20 personen. Extra luxe? Huur dan een vakantiehuis met sauna, jacuzzi of open haard.

Zoek en boek de Veluwse Winter Weken¬†‚õĄ

Veelgestelde vragen

‚õĄ Wanneer zijn de Veluwse Winter Weken?

Van december 2023 tot en met februari 2024 geniet je van onze Veluwse Winter Weken waar ons park is omgetoverd tot een waar Winter Wonderland. Zodra je het park binnenkomt voel je het gelijk. Laat je onderdompelen in een sfeervolle, winterse ambiance. Met fonkelende lichtjes en bijzondere winteractiviteiten.

‚õĄ Wat is er te doen tijdens de Veluwse Winter Weken?

Tijdens ons Winter Wonderland zijn er tal van winterse activiteiten voor jong en oud georganiseerd, zoals een kampvuur met broodjes, marshmallows en wafels bakken. Ons animatieteam is ook aanwezig tijdens de kerstvakantie.